The Ajar Vacationing Scribe - Only Mirabella Has The Answer.

Ljuset är viktigt

I ett hem tycker jag att et är viktigt med bra belysning, det gör att det blir en mer hemtrevlig stämaning. Man får det finare och en varmare känsla. Det är även trevligt  med ljusstakar som lyser upp hemma.
Ja att skaffa några extra ljusstakar och ha dom tända på hösten och vintern är ju verkligen mysigt. Det ger en sådan härlig stämaning och känsla hemma.
Det är något som är så enkelt och billigt att fixa också så det är ju extra roligt. Då är det inte så jobbigt att skaffa det.

Något alla kan ha

Ja det är verkligen något som alla kan göra hemma, det krävs inte mycket för att göra det. Det är det som är så härligt. Det kan var astå saker som gör stor skillnad. Man vill ju att det ska vara mysigt hemma och då kan man göra det med små medel. Just belysning gör att setkan kännas väldigt sterilt och kallt hemma eller just tvärtom att det känna vart och mysigt hemma. Och det med bara några ljuspunkter i hemmet. Det är ju verkligen något som alla kan uppnå och det är ju super bra att det är på det viset.
Ja man vill ju att det ska kännas mysigt hemma och det är inte så svårt om man skaffar limeextra lampor och ljus.

Många som jobbar med just inredning säger att det är så viktigt med belysningen att det verkligen gör en stor skillnad, så då måste det ju vara så tycker man eller hur? Och det tycker jag att det är nära an har prövat att görandet själv. Det blir så stor skillnad faktiskt om man fixar lite extra ljus hem. Så det är ju något som man kan pröva och se om man tycker att det blir skillnad eller ej, jag tror man blir förvånad.